BARCELONA / Exposició de llibres d’artista EXILIS en la cloenda de l’any de la commemoració del 75 aniversari de l’Exili Republicà.

DOCUMENTACIÓN ANTERIOR:

 “Exilis, llibres d’artista” a la Fundació Fita
bonartLa Fundació Fita del carrer de les Hortes, 22 de Girona presenta el 17 de desembre a 2/4 de 8 del vespre l’exposició Exilis, llibres d’artista, organitzada per l’Associació Cultural Populart. La mostra es podrà veure fins al 31 de gener. Hi participen Jaume Aldabó, Maria Alemany, Imma Alonso, Ernest Altes, Mònica Armengol, Dolors Bosch, Lluís Bruguera, Francesc Carbonell, José Luis Castaño, E. Comellas i À. Moldes, Núria Efe, Javier Garcés, Jordi Gispert, J.M. Guerrero Medina, Carlos Maronna, Bep Marquès, Assumpció Mateu, Miquel Planas, Mercè Riba, Mercè Ribera, Edu Sívori, Gonzalo Tabuenca, Dani Torrent Riba i Marta Vergonyós.

DOCUMENTACIÓN ANTERIOR:

25 maig 2014

Exposicions La Jonquera

Exilis. Llibre d’artista” al MUME i a Populart

bonartDel 31 de maig al 28 de setembre l’espai-hall del MUME de La Jonquera presenta l’exposició Exilis. Llibre d’artista de Bep Marquès, artista i impressor que de ben jove va mostrar el seu interès per les arts. Avesat a la lluita contra la injustícia i a favor de les llibertats en la seva trajectòria de militant antifranquista, l’any 1975, juntament amb Lluís Bosch Martí va fundar el col·lectiu Grup Praxis, que es va distingir per una ingent producció artística de caràcter crític i polític en què el fotomuntatge i el collage eren els seus principals instruments d’expressió artística. La resta de llibres d’artista del projecte Exilis s’exposaran a la seu de l’Associació cultural Populart de Capmany tots els caps de setmana fins al 10 d’agost. Si podran veure llibres d’artista de Jaume Aldabó, Imma Alonso, Ernest Altes, Mònica Armengol, Úrsula Borja, Dolors Bosch, Lluís Bruguera, Francesc Carbonell, José Luis Castaño, E. Comellas i À. Moldes, Núria Efe, Javier Garcés, Jordi Gispert, J.M. Guerrero Medina, Carlos Maronna, Assumpció Mateu, Miquel Planas, Mercè Riba, Mercè Ribera, Edu Sívori, Gonzalo Tabuenca, Dani Torrent Riba i Marta Vergonyós.

http://www.populartinfo.com/12/exilis-llibres-dartista

http://www.bonart.cat