l’Hort del Circ – 6ena acció pública de la “Capsa Ambulant d’Artistes”. / “El teler de llum – Centre d’Art de Tarragona”. Nil Bartolozzi – Roger Conesa i Mathioux (Cal Morret) – Txus Garcia

LA CAPSA I EN NIL VAN A L’HORT

28/05/2015

Aquest dissabte dia 30 de maig a les 12h del migdia a l’Hort del Circ (nº 23 del Carrer dels Ferrers). Es realitzarà la 6ena acció pública de la “Capsa Ambulant d’Artistes”.

En Nil Bartolozzi sortirà de la “Capsa Ambulant d’Artistes” per mostrar-nos el seu univers. No estarà sol, l’acompanyarà en Roger Conesa (músic/cantautor) i la Txus Garcia (Rapsoda i performer de-generada).

Nil Bartolozzi

http://cargocollective.com/nilbartolozzi

fotomartialcamp_retoc (1)

Descripció de l’acció pública

Captura postal cara captura postal dors

“Origen i Creació – Rizoma” és un espai mimètic on paisatge, experiència i art es barregen. En Nil Bartolozzi ens proposa reinventar un nou món sorgit a partir de la mirada atenta al Camp de Tarragona, a la seva gent, als seus colors, a les olors i a les formes. Una experiència sensible on cal estar atents per tal que entorn i emocions es confonguin.

L’Hort del Circ

lhort-del-circ-sobre-rodes
L’Hort del Circ es troba al centre històric de la ciutat, la Part Alta, al número 23-27 del Carrer dels Ferrers. Aquest projecte el gestiona l’Associació l’Hort del Circ.

L’Hort del Circ pretén ser un punt de trobada per la recerca d’un model de ciutat més sostenible que gestiona el seus recursos de manera racional. El que implica qüestionar-se l’ús de l’energia, de les matèries i dels residus, la producció d’aliments, fer experiments i mesurar resultats per difondre coneixements i reconduir-los per a un benefici comú.

TXUS GARCIA A LA CAPSA 2.0

03/03/2015

La Capsa Ambulant d’Artistes continua el seu viatge durant el 2015 i ho fa amb força. La primera artista d’aquest any a ser descoberta és TXUS GARCIA. Aquí us deixem la postal amb tota la informació sobre la seva Acció Pública. No us ho podeu perdre!!

 

Postal TxusGarcia_dors

Postal TxusGarcia_cara