Pont del Petroli: Una editorial que presta especial atención a la poesía visual y experimental.

Todo nuestro apoyo / TDS

Amigos de ediciones Puente del Petróleo. Un año más nuestra-vuestra asociación editorial y esto y lo invita el próximo 23 de abril día del Jordi Santo, del Dragón, de la Rosa y … del Libro, a visitar la parada del Puente ubicada en la c / Francisco Layret de Badalona (a la altura del n. 20).  

Pasaremos una poética ratito festiva con la firma de los últimos autores editados y podrá adquirir nuestros libros a muy buen precio. Un abrazo a todos.

firmarán:

Juan de la Vega de 11 a 12h

Bea Ruiz de 11 a 13,30

Andreu Soler de 17 a 18h

Joan Oriol de 18 a 20h

Bea Ruiz de 19 a 20h


con este poema visual de Àlex Monfort os deseamos un Sant Jordi glorioso

Salud!

Juan Puche y Paco Fanés

ALGUNAS PUBLICACIONES

Doble imatge de Jordi Cerdà i Claude Jeanmart. El mirall, la doble imatge com a forma de diàleg-síntesi i la dicotomia ocult-descobert són la base d’aquest catàleg d’imatges de poesia visual.

I això no cal. Carles Hac Mor escriu amb l’ajut del seu pensament i Eugenio Tiselli ho fa amb un programa d’ordinador. El resultat final demostra que la poesia dels homes i de les màquines potser no és tan diferent.

Teresa la mòmia Lluís Calvo i David Caño han fet un treball viu que combina la geografia urbana, l’observació i un sentit de l’humor transgressor i un punt gamberro sense renunciar en cap moment a la qualitat i a la força poètica.

Memòria banal. Jordi Cervera ens proposa un passeig per les petites coses, les que oblidem quan no les hauríem d’oblidar i les que recordem quan no serveix de res fer-ho. Detalls que acaben sent una part important del jo personal.