Se inaugura “Apara-Arts”: Arte en los escaparates. Nueve artistas de Roda de Berà acercan el arte a la calle.

Apropar l’art a la gent, fer-lo més accessible, incorporar l’art a la vida de carrer i reivindicar la poesia dels objectes més comuns i quotidians. Això és el que pretén ‘Apara-Arts. Art als Aparadors’, una iniciativa molt original posada en marxa per un grup d’artistes de Roda de Berà amb la creença que l’art no ha d’estar només exposat als museus, sinó que ha d’arribar molt més enllà. Amb aquest objectiu van decidir exposar el seu art als aparadors de les botigues de Roda de Berà.

D’aquesta forma, des de demà, 24 de juliol, i fins el 6 de setembre, els aparadors de diferents botigues rodenques, les quals hi han volgut col·laborar amb la iniciativa, es convertiran en petites mostres d’art enfront les quals parar-s’hi i sorprendre’s per la màgia del seu contingut.

La idea va sorgir de la ment de l’artista contemporani Fabio Guzmán, qui ha comptat amb nou artistes més per portar l’art als aparadors. Apara-Arts està format per Luciano Couselo, Isabel jover, Christine Merlier, César Reglero, Conxita Tort, Lídia Pons, Jordi Romero, Marisa Rueda, Cristina Chaplin i pel propi Fabio Guzmán.

GALERIA FOTOGRÁFICA de la La inauguració oficial

 

 

 

http://diaridigital.tarragona21.com/apara-arts-o-com-incorporar-lart-a-la-vida-de-carrer/